Dolar 32,3375
Euro 35,1809
Altın 2.245,46
BİST 8.718,11
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sivas 10°C
Az Bulutlu
Sivas
10°C
Az Bulutlu
Çar 6°C
Per 4°C
Cum 5°C
Cts 8°C

Sivasspor Seriyi Sevdi

20 Nisan 2021 22:24
297
A+
A-

SİVASSPOR SERİYİ SEVDİ

İki Selçuklu Şehrini karşı karşıya getiren karşılaşmanın sonunda sevinen Sivasspor oldu.Süper lige baktığımızda rahat konumda gözüken iki takım güzel futbol sunmaya gayret gösterdiler.Maç boyunca zevkli ve çekişmeli bir karşılaşma izledik.Her iki takımda oyunu çirkinleştirmeden kendi futbollarını oynamaya çalıştılar.Böylesine güzel bir karşılaşmayı  kazanan takım kırmız beyazlı Yigidolarımız oldu.Yenilmezlik serimizde devam etmiş oldu.

Karşılaşmaya değinecek olursak;konuk takım Konyaspor  maçı iyi başladı.Sivasspor’u ilerde karşılamaya çalıştı.Bunda da ilk 20. dakika  başarılı oldu diyebilirim.Bu sebeple ilk 20. dakika her iki takımda net pozisyonuz yakalayamadı.Bu dakikadan sonra takımımız istediği oyunu sahaya yansımaya başladı.Akabinde de pozisyonlar oluşmaya başladı.Özellikle sol taraftan Max Gradel ve Uğur ikilisi önemli ataklar başlattı.27. dakikada yine böyle bir atak başlangıcı neticesinde Gradelin sert ortasında Konyaspor kalecisi topu sektirince Yatabare affetmedi.Bu gol takımın moral motivasyonunu artırdı.30. ila 45. dakikalar arsında sahada mükemmel bir oyun sergileyen Sivasspor vardı.Ama ikinci gol bir türlü gelmedi.İlk yarı böyle bitecek derken kazandığımız penaltı maçı koparmamız için bir vesile olabilirdi.Maalesef Gradel penaltı atışını dışarı gönderince önemli bir şansı kaybetmiş olduk.İlk yarı bulduğumuz tek golle 1-0 lehimize sonuçlanmış oldu.

İkinci yarıya üç oyuncu değişikliği yaparak başlayan yeşil beyazlı konuk ekip oyuna da iyi başlayan taraf oldu.Beraberlik için bastıran Konyaspor takımı 55 dakikada arzuladığı golü buldu.Bu golden sonra yine oyunda üstün olan taraf konuk ekipti.Maç tamamen dengelenmişti.Bu kez Rıza hoca devreye girdi ve üç oyuncusunu değiştirdi.66. dakikada oyuna giren Kayode 68. dakikada fırsatçılığını konuşturarak golü buldu.Bu gol rakip takımın oyun düzenini de bozdu.Sivasspor ileri uçta çabuk oyuncuları sahaya sürünce Konyaspor defansı tamamen zorlanmaya başladı.Bu dakikalarda kazandığımız topları maalesef iyi kullanamadık.Karşılaşmanın bitimine 10.dakika kala kaptan Hakanın kırmız kart görmesi biraz panik yaşamamıza sebep oldu.Uzun süredir sakatlığı nedeniyle forma giyemeyen Caner de oyuna dahil edildi.Son haftaların başarılı ismi Robin Yalçın orta alana alındı.Bu bölümde tek hedef vardı,kalan dakikalarda kalemizde gol görmeden karşılaşmayı tamamlamak.Eksik olmamıza rağmen iyi bir mücadele örneği göstererek rakibe pozisyon vermeden son dakikaya geldik.Bu dakika da Kayode fırsatçılığını bir kez daha konuşturdu.Bu kez kazandığımız penaltıyı Robin gole çevirince karşılaşmanın da sonucunu tayin etmiş oldu.

Böylesine önemli ve de anlamlı bir maçı kazanarak çok rahat bir konuma gelen takımımız kutluyorum.Kalan haftalarda daha zevkli karşılaşmalar izleyeceğimizi düşünüyorum.Tüm Sivaslıların gurur duyacağı bir takımları olduğunu vurgulamak isterim.

Her zaman her yerde SİVASSPOR diyorum.

 

 

 

ETİKETLER:
YAZARIN EKLEMİŞ OLDUĞU YAZILAR
17 Temmuz 2023 09:39
18 Haziran 2023 10:37
3 Haziran 2023 15:13
22 Mayıs 2023 07:16
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.