Dolar 32,4010
Euro 34,7961
Altın 2.435,13
BİST 10.082,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sivas 26°C
Hafif Yağmurlu
Sivas
26°C
Hafif Yağmurlu
Sal 23°C
Çar 19°C
Per 16°C
Cum 16°C

Sivasspor’lu olmak

2 Nisan 2023 20:10
116
A+
A-

Sivasspor’lu olmak gerçekten önemli bir ayrıcalık diyebilirim. Çünkü Sivasspor’umuz kurulduğu 1967 yılından itibaren ilimiz Sivas’ı sportif anlamda başarıyla temsil etmekte, ilk kurulduğu yıllarda başarılı grafikler göstermesine rağmen ardından gelen yıllarda uzunca bir süre sıkıntılı günler geçirmiştir. O dönemin çileli cefakar yiğidoları çok fazla mutluluk yaşayamamışlar, daha sonraki süreçte özellikle Osman Seçilmiş Başkanla  başarılı bir süreç başlamıştı.

Daha sonra ise, Mecnun Başkanla başarının en üst noktasına çıkmanın mutluluğunu yaşamış olduk. Bugünleri yaşayan Yiğidoların geçmiş dönemdeki Yiğidolara oranla daha şanslı olduklarını belirtmek isterim. Bir şehir takım olmak, bir futbol takımından çok daha fazlası olduğunu düşünüyorum. O şehrin en önemli birleştirici ve ortak noktası anlamına gelen şehir takımları başarılı oldukları an o şehirde birlik beraberlik ve mutluluk tablolarını çok önemli noktalara taşıdıklarına  de şahit olmaktayız.

Bugün ülkemizin futbolda geldiği noktaya baktığımızda içler acısı bir durumla karşı karşıya olduğumuz önemli bir gerçek. Tabiri caizse futbol kulüplerinin batmanın eşiğinde olduğunu hep birlikte görmekteyiz. Bu noktada biz diğer takımlara oranla biraz daha şanslı olabiliriz. Çünkü bizim yöneticilerimiz gösterdikleri başarılı yönetimle Sivasspor’un geleceğini çok fazlasıyla ipotek altına almadıklarını görüyoruz. Türk futbolunda Bugün Milli takımın ve kulüp takımlarının durumu hep masaya yatırılıyor ama bir çözüm bulunamıyor. Türk futbolunun gerçekten köklü bir revizyona ihtiyacı olduğunu,  yeni bir yapılanmanın kulüplerde olması gerektiğini altını çizmek istiyorum. Biz kendi açımızdan bakacak olur isek, bizim güzel günler geçirdiğimizi bize bu güzel günleri geçirmemizi sağlayan insanlarımızı da unutmamamız gerektiğini söyleyebilirim.

Sivasspor’umuzun Süper Lig’e çıktığı ilk sezondan itibaren bu zamana kadar birçok önemli ve ünlü futbolcu seyretme şansı yakaladık. Öncelikle Anadolu’da bir kent olarak böylesine önemli isimleri şehrimize getirilmiş olması bizim adımıza büyük bir şanstır. Ülkemizde Süper Ligi hiç yaşamamış illerimiz oldukça fazla. Süper Lig yaşayan birçok illerimizde ise süreklilik arz eden bir başarı öyküsü oldukça az. Sivasspor olarak gerçekten kıskanılacak bir noktadayız. Yarım asrı geçkin süredir kulübümüzde yöneticilik yapan tüm insanlarımıza verdikleri maddi ve manevi desteklerden dolayı öncelikle teşekkür etmek isterim.

 

ETİKETLER:
YAZARIN EKLEMİŞ OLDUĞU YAZILAR
27 Nisan 2024 18:06
23 Nisan 2024 09:12
17 Temmuz 2023 09:39
18 Haziran 2023 10:37
3 Haziran 2023 15:13
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.