Dolar 32,3427
Euro 35,0956
Altın 2.307,92
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sivas 15°C
Yağmurlu
Sivas
15°C
Yağmurlu
Cum 20°C
Cts 22°C
Paz 21°C
Pts 22°C

Zemheri Sevda

14 Kasım 2021 19:29
189
A+
A-

İnsanlar genelde güzel ve sıcak olan şeyleri daha çok severler. Bizim gibi bazı insanlarda farklı sever. Bu fark çok zaman zemheriyi sevmek gibi. Zemheriyi sevmek yürek ister, gönül ister. İşte o meşhur zemheriyi seven gönüllerde sadece Yigido da vardır. Yigido severse tam sever. Zemheri  demek kışın en etkili olduğu günler demek. Sivaslılar için özel ve sayılı günler demek. Sivasspor ise bizler için aşk ve sevda demek. Yani bizim sevdamız kimselerin sevdasına benzemez. Sevgimiz tıpkı zemheri gibi olur ve de etkimizi herkes fark eder.

Bu sezonunun neredeyse üçte birini tamamlamış olmamıza rağmen Sivassporumuz istediğimiz kıvama bir türlü gelemedi. Ha takımız sıkıntılı günler yaşıyor diye sevgimizi unutacak mıyız? Tabi ki hayır, kırmızı  beyaz üç yıldızlı şanlı takımımız bizim her zaman göz bebeğimiz olmaya devam edecektir. Ona sevdamız hiçbir zaman bitmez.

Bazen sıkıntılardan dolayı tepkilerimiz olacaktır. Bu durumda eleştiri yapmak doğal bir durum. Zaten büyük kulüp olmak böyle bir şey. Sevgi olduğu gibi eleştiride olacaktır. Ama bunların hepsi belli ölçüde olmalı. Çünkü fazla eleştiri takımıza zarar verecektir.

Oynadığımız futbol da hoş olmayabilir. Zaten ilgili ilgisiz hiçbir taraftar ve yöneticide iyi oynadığımızı söylemiyor. Gerçekten bu sezon iyi değiliz. Hep böylemi devam edecek, bu takım iyi futbol oynayıp ve de iyi neticeler almayacak mı? Mutlaka iyi olacağız. Öncelikle buna inanıp destek olmalıyız. Bu sezon geçen sezonlara oranla takımımıza destek anlamında da çok iyi olduğumuz söylenemez. Takımımız bu darboğazdan hepimizin desteği ile çıkacaktır. Yukarı doğru iyi bir ivme yakalarsak ligi daha iyi yerler de sürdüreceğime ben cani gönülden inanıyorum.

Bu süreçte Teknik heyet ve futbolcularımıza da büyük görevler düşüyor. İçinde bulunduğumuz bu durumdan bizi ancak onlar çıkartabilir. Sivasspor olarak eksiklerimiz olmasına rağmen yine de ligin iyi sayılabilecek kadrosuna sahip bir takımız. Ama bir çok futbolcumuz gerçek performanslarının oldukça gerisinde kalıyorlar. Bu sıkıntıları gidermekte tabi ki Rıza hoca ve ekibinin görevi. Daha önce defalarca bu tür sıkıntıları halletmiş bir isim Rıza hoca yine halledebilir diye düşünüyorum. Ona da bu durumda Yönetim ve bizlerin güvenip destek olması şart.

Bence  ikinci sıkıntımız takımımız da  mücadele hırsı ve yardımlaşmanın  olmaması. Yani sahada ve tribünde hepimiz Yigido gibi olmamız ve de rakiplere korku salmamız gerekiyor. Alacağımız iki galibiyet bizim istediğimiz noktaya getirecektir.

Biz Yigidolar zemheri insanlarıyız. Yani zor ve çileli günler de dahi mutlu olabilen insanlarız. Yigidoluk ta bunu gerektirir. İçinde bulunduğumuz sıkıntılı bu durumdan hep birlikte olursak kısa sürede kurtulacağımızı belirtmek istiyorum. Onun için Tribünleri doldurup takımımıza sahip çıkmalıyız.

ETİKETLER:
YAZARIN EKLEMİŞ OLDUĞU YAZILAR
17 Temmuz 2023 09:39
18 Haziran 2023 10:37
3 Haziran 2023 15:13
22 Mayıs 2023 07:16
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.