Dolar 32,4622
Euro 34,4979
Altın 2.474,52
BİST 9.568,85
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sivas 26°C
Az Bulutlu
Sivas
26°C
Az Bulutlu
Çar 24°C
Per 22°C
Cum 23°C
Cts 19°C

Değişen bir şey yok

4 Eylül 2022 19:48
129
A+
A-

Sivasspor’da değişen hiçbir şey yok. Bu sezona başladığımız ilk hafta itibariyle oynamaya çalıştığımız oyun planını ne yazık ki sahaya bir türlü yansıtamadık. Saha da mücadele etmekte zorlanan ve devamlı pas hataları yapan taraf biziz. Birde ofansif olarak üretkenliğimiz oldukça zayıf. 4 Eylül stadyumunda tribünlerde sahadaki takımımızdan farksız boş ve tatsız tuzsuz bir durumda.

Kırmızı beyazlı yigidomuz ne kadar kötü bir futbol oyansa da maçlarda önemli gol pozisyonları bulurdu. Bazen kötü oynarken de maç kazanırdı. Ama bu sezon bir türlü o galibiyeti yakalayamadık. Diyoruz ki o zaman iyi oynayarak kazanalım ama oda olmuyor. İyi oynayarak kazanmamız için öncelikle futbolcularımızın daha istekli olması gerekir. Takımda birçok futbolcumuz bu noktada sıkıntılı. Onların daha istekli oynaması için bizlerinde onlara destek olmamız gerekir. Yani takımı biraz havaya sokmamız gerekir. Birde maç yeni başlamış hata yapan futbolculara çok fazla homurdanmadan destek olmalıyız. Maçın 90 dakika olduğunu kesinlikle unutmayalım. Atılacak bir gol birçok şeyi değiştirebilir. Galibiyet alamadığımız için hepimizde stres ve panik havası var. Bundan kurtulmamız gerekir.

Bir önemli sıkıntımızda orta sahamızda oynayan oyuncularımızın hep aynı özellikte olması olarak görüyorum. Bizim orta saha oyuncularımız savunmaya dayalı özelliklere sahip. Daha hücuma dayalı oynayabilen oynayacak ihtiyaç var. Maçın ikinci yarısında oyuna dahil olan Dia SABA üretken bir futbolcu olması bize ikinci yarıda pozisyon şansı verdi.

Bu karşılaşmada iyi kullanamadığımız toplardan biride duran toplardı ki, biz genelde golleri oradan yakalardık. Maalesef bu karşılaşmada bir tane bile olumlu top kullanmadık. Max Gradelin form düşüklüğü hem oyun içini hem de duran toplardaki katkısını bitiriyor. En kısa sürede eskiye dönüş yapmalı.

Sonuç olarak iyi başmaldık şu an iyi de gitmiyoruz. En kısa sürede toparlanmalıyız. Çünkü önümüzde çok önemli maçlar var. Hem Avrupa hem de ligde başarılı olmamız gerekir. Yeni katılan futbolcular kısa sürede form grafiklerini yükseltmeleri gerekir. Moral ve motivasyon noktasında oynayacağımız maçlarda tribünlerde küskünlüğü bir kenara bırakarak takımımıza destek olmamız gerekir. Bu takım hepimizin takımı. Değişime birlikte katkı vermeliyiz. Hep destek  tam destek yigidolar..

 

 

ETİKETLER:
YAZARIN EKLEMİŞ OLDUĞU YAZILAR
17 Temmuz 2023 09:39
18 Haziran 2023 10:37
3 Haziran 2023 15:13
22 Mayıs 2023 07:16
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.